Beschrijving

Evenaar 95, Alphen aan den Rijn

Een appartement gelegen op de eerste verdieping. Met de lift of de trap komt u op de galerij. Entree, ruime centrale hal. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterkant van de woning met uitzicht over de binnenplaats met de parkeerplekken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine en droger opstelplaats.  Een zeer grote woonkamer met open keuken van maar liefst 45 m2 woonoppervlakte aan de voorkant met vrij uitzicht op het Europapark. 
Het appartement is onderdeel van een kleinschalig appartementencomplex met een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren. Het betreft een fraai appartement op een goede locatie met een geweldig uitzicht.

Het appartement heeft u naast een leuke locatie nog veel meer te bieden:
• Een zeer ruime woonkamer en open keuken met 45 m² aan woonoppervlakte en een weids uitzicht over het Europapark.
• Een open keuken in een L-opstelling met diverse inbouwapparatuur.
• Twee slaapkamers gelegen aan de achterkant van de woning met uitzicht op de achtertuin
• Badkamer met douche, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine en droger
• Eigen parkeerplaats naast de voordeur

De locatie is heel centraal en aan de rand van het Europapark. Met enkele minuten fietsen bent u bij winkelcentrum “De Atlas”, het NS-station, en in het centrum van Alphen aan den Rijn. Tevens zijn er nabij het complex prachtige wandel- en fietspaden die u direct naar het achtergelegen polderlandschap brengen. Ook is er vanuit de wijk een aansluiting op de N11 richting Leiden en Utrecht.

Wonen op de Evenaar 95
Een vrij, alsmede levendig uitzicht over het groene Europapark met o.m. wandelpaden, speelgelegenheid en uitlaatgebied voor honden. Eveneens zijn buurtwinkelcentrum “De Atlas”, het NS-station van Alphen en het oude stadscentrum goed bereikbaar.

De indeling is als volgt:
De afgesloten entree met het bellentableau en de postbussen. Toegang naar de inpandige berging wil. Eigen parkeerplaats op de binnenplaats.

Het appartement:
Entree, een lange hal met toegang tot alle vertrekken in het appartement, te weten: de woonkamer, de badkamer, separate toilet en de 2 slaapkamers. Het  appartement is grotendeels voorzien van een laminaatvloer. 

De woonkamer:
De woonkamer is waanzinnig ruim met circa 45 m² vloeroppervlakte en gelegen aan de voorkant. Door de mooie grote raampartijen is er een prettige lichtinval en vanuit woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over het groene en levendige Europapark. 
De keuken:
De keuken in L-opstelling is van alle gemakken voorzien. Een koel- vriescombinatie, vaatwasser, oven, afzuigkap en vierpits gasfornuis.
De badkamer en toilet:
Het appartement beschikt over een badkamer met douche en een wastafel. De aansluiting voor wasmachine en droger zijn hier ook gesitueerd. Het toilet is separaat met een fontein.
De slaapkamers:
Het appartement beschikt over twee slaapkamers die beide bereikbaar zijn vanuit de hal en zijn gelegen aan de achterkant van de woning met uitzicht op de achterplaats.

Overige bijzonderheden:

- Hoekappartement 
- Zonwering aan de voorkant
- C.V. ketel uit 2018
- Berging
- Eigen parkeerplaats
- Oplevering in overleg
- Vraagprijs 250.000,00 euro k.k.

Kenmerken