Beschrijving

Luxe 3-kamer hoekappartement gelegen op de 6e verdieping met lift. Panorama uitzicht op de zuid-oost hoek van Den Haag, dus genieten van de zon! De woning beschikt over een overdekt balkon/terras richting het oosten. Tevens beschikt de woning over een loggia op het zuidwesten, een riante woonkamer, open keuken en twee grote slaapkamers. Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein, een berging in de onderbouw en een collectieve fietsenberging. Het appartement verkeert in een goede staat van onderhoud. In de directe omgeving treft u groen- en recreatievoorzieningen, winkels , scholen, openbaar vervoer (tram 16) en de belangrijkste uitvalswegen (N211) aan. Tevens is er in ruime mate vrij parkeren. Op een afstand van 20 minuten fietsen vindt u het strand, het centrum van Den Haag, Delft en het Westland.

Indeling

Via de hoofdentree middels afgesloten hal met videofoon en bellentableau. Met een contactvrije sleutel heeft u entree via de lift of via de ruime trappen op de 6e verdieping. 

Entree woning, overdekt balkon, gang met meterkast, videofoon, toilet met fontein. Moderne woon-/eetkamer met open keuken. Het appartement bevat 2 slaapkamers. Beide slaapkamers zijn zowel via de gang als de loggia te bereiken. Moderne badkamer uit 2016 voorzien van douchecabine, design radiator, wasmachine aansluiting en afgewerkt met moderne witte tegels tot aan het plafond. Separate ruimte voor de CV opstelling (Vaillant VR 2004) en MV box. In de onderbouw, welke zowel per lift als buitendeur is te bereiken, is er een fietsenstalling en een berging aanwezig. Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein naast het appartementencomplex.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1994
- Inclusief eigen parkeerplaats op parkeerterrein
- Berging in de onderbouw
- OV op loopafstand
- Lift
- Eigen grond
- Actieve VvE met professionele bestuurder, bijdrage ca. €166,78,- per maand
- MJOP aanwezig
- Oplevering kan snel!

Kenmerken