Beschrijving

- Kalvermarkt 8A te Leiden

De Kalvermarkt is een zeer geliefde locatie om te wonen waarbij de meeste mensen genoegen moeten nemen met uitzicht op het water vanaf de wal. In dit geval ligt uw woning in het water! Door deze waterbeleving heeft u al snel een vakantiegevoel gezeten vanaf het kleine, maar comfortabele terrasje op de kopse kant van de ark of vanachter de grote ramen van de schuifpui. Vanuit deze hoek heeft u een vrij uitzicht. Leiden is een stad van cultuur met universiteiten, musea, grachten, historische gebouwen, meer dan 650 winkels, een breed aanbod aan supermarkten en talloze sportvoorzieningen. Ook diverse parken zijn in de directe nabijheid. Dus uw woongenot zal zich zeker verder uitbreiden dan alleen op de woonark! De ark is in 2009 gebouwd door de gerenommeerde arkenbouwer Spruyt en dus van relatief recent bouwjaar! De woonkamer met fraaie, donkere vloer en hoekpui met glas geeft ruim zicht op het water van de Herengracht. Aan deze zijde ook een klein terras om zodra het weer dat toelaat, heerlijk buiten te zitten. De ark heeft een mooie zuidligging. De woonkamer is in open verbinding met de strakke, moderne keuken (eilandmodel) voorzien van 5-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koel- en vrieskast. Naast de centrale verwarming biedt de houtkachel op wat frissere dagen een sfeerverhogend element. Verder beschikt de ark over 2 slaapkamers met inbouw- vaste kasten. Een badkamer met douchegelegenheid, wasmeubel en aansluiting wasmachine droger, een inpandige berging en hal met apart toilet. De buitenbekleding is van onderhoudsvrij, fraai Red Cedar met kunststof ramen kozijnen. Hebben wij uw interesse gewekt? Bel ons dan snel voor een afspraak. 

Indeling:

Entree, hal met groepenkast. Apart toilet, de badkamer (L-vorm) is voorzien van een douche, wastafel en met opstelling wasmachine droger. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig. De slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten. Tevens prachtig uitzicht vanuit de grote slaapkamer. De lichte woonkamer is voorzien van een open keuken met eiland en inbouwverlichting in plafond. Tevens in de woonkamer plaatmateriaal voor wanden/ plafond, houtkachel en vaste kasten.

Inpandige berging: met opstelling Atag cv ketel en in eigendom. 

Bijzonderheden:

- Naam: LAMARE Casco: Beton Opbouw: Red Cedar Afmetingen: ± 15,90 x 5,76 meter (opbouw);
- Liggeld: € 173,58,- per kwartaal;
- Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, kabel-tv en riool;
- Sfeervolle woonboot;
- Gelegen op een top locatie;
- Elke dag een vakantiegevoel;
- Ruim terras aanwezig;
- Vanwege de vele raampartijen veel lichtinval en vooral prachtig uitzicht;
- Bouwer: Spruyt Arkenbouw Heerenveen;
- Oplevering in overleg.

Disclaimer inzake aanbod De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.

Vraagprijs € 540.000,- V.O.N.

Kenmerken