Beschrijving

Centraal in Zoetermeer gelegen 3-kamer hoekappartement op de 5e verdieping met ruime en lichte woonkamer, open keuken, nette badkamer, inpandige berging en 2 ruime slaapkamers. Met een royaal balkon van in totaal 23 m2 (nieuwe balkonvloer 2016), op het zuid en het westen is het heerlijk verblijven in de zomer, waarbij de zon altijd wel ergens op het balkon staat. Het gehele complex wordt voorzien van een nieuwe uitstraling door een grootschalige renovatie aan de buitenzijde; nieuwe (kunststof) kozijnen met triple glas, goed geïsoleerde muren en daken, zonnepanelen, vernieuwde balkons en aansluiting op het centrale warmtenet maken de woning gasvrij en energiezuinig. De renovatie start hoogst waarschijnlijk derde -vierde kwartaal 2022 al. Het appartement is onderdeel van het appartementengebouw “De verdwenen Brug ”, met winkelcentrum Croesinckplein direct naast het gebouw. Gunstig gelegen ten opzichte van winkelgebied Dorpsstraat en het Stadshart, openbaar vervoer, sportaccommodaties en uitvalswegen.

Indeling

Begane grond: 

Centrale entree met bellentableau en brievenbussen. Afgesloten ruime hal met 2 liften en trappenhuis naar elke etage van het gebouw. Ingang gemeenschappelijke fietsenberging bereikbaar vanuit de centrale hal, er is een afsluitbare fietsenkooi per 2 etages. 

5e verdieping:

Entreehal met garderoberuimte en ruime berging met groepenkast en wasmachineaansluiting. Vanuit de hal is de lichte woonkamer (26 m2) bereikbaar met laminaatvloer en toegang tot het balkon op het zuiden en westen met uitzicht over Zoetermeer. Het royale balkon (21 m2) loopt langs het gehele appartement, waardoor er de mogelijkheid is om de hele dag in de zon te zitten. De balkonvloer is in 2016 gerenoveerd. De in 2019 geplaatste open keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, RVS afzuigschouw en diverse inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vaatwasser , combi-magnetron en oven. Slaapkamer 1 (12 m2) is via de woonkamer bereikbaar. Slaapkamer 2 (9 m2) is bereikbaar via een kleine hal die ook toegang biedt tot de separate toiletruimte met toilet en fonteintje en de badkamer. De grotendeels betegelde badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en ligbad met regendouche, handdouche en douchescherm.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1973; 
- Woonoppervlakte 69 m2; 
- Balkon ca  21 m2; 
- Gemeten conform NEN2580; 
- Ruim woningbreed L-vormig balkon op het zuiden en westen; 
- Zeer licht appartement door gunstige ligging; 
- Gunstige ligging nabij openbaar vervoer, winkels, sportaccommodaties, Dorpsstraat en Stadshart; 
- Deels voorzien van dubbel glas; 
- De bijdrage is nu €492,- euro per maand dit is inclusief tot en met mei 2023 een extra bijdrage van Deze zal na mei 2023 vervallen.
- Tot en met december 2022 is er een extra bijdrage van € 100 per maand om de renovatie deels te bekostigen.
- Oplevering in overleg.

Kenmerken