Verkoopbegeleiding

De Wekker Makelaardij Voorburg is van mening dat ook in deze tijd woningen niet onnodig lang te koop hoeven blijven staan. Wij zijn trots op het feit dat wij gemiddeld (veel) sneller dan onze concurrenten woningen verkopen en willen dit ook uitdragen in ons concept.

Als De Wekker Makelaardij Voorburg er niet in slaagt een woning binnen drie maanden te verkopen, dan gaan wij inleveren op onze - toch al zeer concurrerende - courtage. Zo bent u er zeker van dat onze makelaars alles in het werk stellen om uw woning zo snel mogelijk te verkopen. Want ook wij leveren liever niet onnodig geld in! Het minimum courtagetarief bedraagt € 3.000,00 (ex.BTW).

Als wij er niet in slagen om uw woning binnen drie maanden te verkopen, gaan wij inleveren op onze - toch al zeer concurrerende - courtage..

De Wekker Makelaardij Voorburg

Om uw woning zo snel mogelijk te verkopen hebben wij verschillende strategieën bedacht.

  • Door de exclusieve samenwerking met de grootste organisaties van hypotheek-adviseurs in Nederland, heeft De Wekker Makelaardij Voorburg altijd een voorsprong op haar concurrenten. De meeste kopers die een huis willen gaan kopen, informeren eerst bij een hypotheekadviseur naar hun financiële mogelijkheden. Doordat meer dan 50% van deze kopers een gesprek hebben bij onze samenwerkende partner, komt De Wekker Makelaardij Voorburg als eerste in contact met deze groep.
  • Ook heeft De Wekker Makelaardij Voorburg in de loop van de tijd een enorm databestand van potentiële kopers opgebouwd, waar wij natuurlijk gretig gebruik van maken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele wegen die door De Wekker Makelaardij Voorburg wordt bewandeld om uw woning onder de aandacht te brengen.

Graag komt De Wekker Makelaardij Voorburg bij u langs voor een persoonlijk gesprek, waarin wij u uitleggen wat voor uw woning de beste strategie is. U ontvangt dan in ieder geval een gratis waardebepaling voor uw woning*.

Maak een afspraak

*Ons werkgebied bestaat uit: Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Voorschoten, Oegstgeest.