Wie zijn wij

Wij zijn De Wekker Makelaardij Voorburg, het dynamische makelaarskantoor met de frisse kijk op de woningmarkt.

Behalve voor de verkoop, aankoop en verhuur van woningen zijn wij ook gespecialiseerd in taxaties.

Er is een exclusieve samenwerking met De Hypotheek shop, waardoor wij altijd voor een snel en professioneel advies kunnen zorgen betreffende uw hypotheek.

De Wekker makelaardij Nederland

De Wekker Makelaardij is een makelaarsorganisatie met verschillende vestigingen verspreid over Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Leiden, maar sinds juni 2020 heeft De Wekker zijn vleugels ook uitgeslagen in Voorburg.

Al onze kantoren werken met een jong, dynamisch en deskundig team van professionals op de lokale woningmarkt. Wij werken vanuit een hoog kwaliteitsbewustzijn en zijn uiterst gedreven om voor u het hoogst haalbare te realiseren. De vakbekwame medewerkers van De Wekker Makelaardij hebben een plezierige en persoonlijke benadering en richten zich op langdurige samenwerking. Door een snelle, efficiënte wijze van werken en een hoog kennisniveau is De Wekker Makelaardij te allen tijden in staat het belang van de cliënt op bevredigende wijze te dienen.

Prestatie-courtage

In Nederland heeft De Wekker Makelaardij Leiden de “prestatie-courtage” geïntroduceerd. Dit houdt in dat wij - als wij niet presteren - ook niet betaald hoeven te worden. Dit geldt zowel bij aan- als verkoop van uw woning. Al onze dienstverlening geschiedt volgens het principe no cure..., no pay.

Kennismaken met één van de deskundige makelaars van De Wekker Makelaardij Voorburg?

Maak een afspraak